Actie lampen vervangen

Ik heb graag hulp

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vervangen van een of meer lampen voor een zuinigere variant? Endura matcht u met een jonge Harderwijker die u daar graag mee helpt!

Als u aangeeft wanneer u in de week van 7 t/m 12 oktober thuis bent en waar u woont dan vragen wij aan een jonge Harderwijker of Hierdenaar om bij u langs te komen.

Vind u het prettig dat er dan ook een vrijwilliger van Endura mee komt, geeft u dat dan even aan? Dan regel we dat.

 

Opgeven voor de actie

Om u goed te kunnen helpen hebben wij wat gegevens van u nodig, wilt u het formulier hiernaast invullen of ons een mailtje met uw gegevens sturen? Dan nemen we contact met u op om alles uit te leggen en af te spreken.

 

Eerst meer informatie of persoonlijk contact?

Wilt u eerst nog wat meer informatie hebben? Dat kan, geen probleem! U kunt ons bellen (of app-en) op telefoonnummer 06-16082918. Een mail sturen mag natuurlijk ook; info@endura-harderwijk.nl o.v.v. lampenactie

Opgeven kan tot 28 september!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door het programma De Verschilmakers van het Oranje Fonds, Zorgdat, Oak en KOK CINEMAXX.

Aanmeldformulier




    Ik wil graag één of meer lampen laten vervangen om mijn energieverbruik te verlagen. Neem contact met mij op via bellen of mailen.

    Ik ben welgeen lid van Endura.

    LET OP! Het kan even duren voor u bevestiging van verzending ziet verschijnen.

    Opgeven kan tot 28 september!