Endura PUBQUIZ op 19 november

Endura PUBQUIZ op 19 november

Op dinsdag 19 november 2024 organiseert Endura haar eerste PUBQUIZ voor iedereen die met een team spelenderwijs zijn of haar kennis wil testen over energie en duurzaamheid. Ook supporters zijn van harte welkom.

Kun jij een team samenstellen van vier duurzame collega’s, familieleden of vrienden. Die het leuk vinden om vragen over klimaat, duurzame energie en leefstijl te beantwoorden. En zin hebben in een gezellige avond? Schrijf je dan in voor deze gezellige pubquiz. Wacht niet te lang met aanmelden!

 

Wanneer:         dinsdag 19 november 2024
Waar:                California, Deventerweg 2A
Hoe laat:          van 20.00 tot 22.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur
Inschrijven:     uiterlijk 10 november. Kosten per team € 20,– (incl. drankjes en hapjes)

 

De PUBQUIZ

Na een hartelijk welkom en korte uitleg start de quiz met verschillende vragenrondes, onder leiding van Ruud Mantingh en Willeke Verbeek. Daarna volgt een zinderende finale. De jury met voorzitter Roelof Potters, maken daarna de winnaar van de Endura PUBQUIZ bekend. De winnaar krijgt de geuzenaam:

 

Energie Geek van Harderwiek 2024

Een geek (uitgesproken als “giik”) is iemand die gepassioneerd is over een specifiek onderwerp.
Geeks zijn vaak zeer goed geïnformeerd en hebben een diepgaande kennis van hun interesses.

Doe mee!

Heb je een duurzaam hart, leuke teamgenoten die wat weten over de energietransitie en duurzaamheid. En heb je zin in een pubquiz? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier:



    Ik meld een team aan met 4 personen onder de naam: .

    Ik ben welgeen lid van Endura.

     

    Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met betaalmogelijkheid. Elke team betaalt vooraf € 20 inschrijfgeld als bijdrage voor de hapjes en drankjes. Je inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is. Er is ruimte voor 15 teams, dus wees er snel bij. Als het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, plaatsen we je op een wachtlijst.

    Neem gerust supporters mee om je team aan te moedigen. Ook zij zijn van harte welkom.